Tallers

Fem un espai de creació a través de la paraula.
L’objectiu: ser conscients que la vida és pura poesia.

 

TALLERS PER A INSTITUTS

Treballem el poema visual des de l’escriptura digital de la fotografia. També afegim altres jocs literaris com pot ser: un tastet d’escriptura justa on escrivim amb la mà no dominant; tastar les lletres com si fossin vives o una meditació que ens porti a escriure com seria la nostra vida ideal.

Aquests tallers es poden sol·licitar dins del programa de la Institució de les Lletres Catalanes “Lletres a les Aules”.  També podeu demanar pressupost a la pestanya “Contacteu“. 

 

 

 

 

 


(Foto de l’Arlet de l’IES Vil·la Romana -la
Garriga)

(Foto de l’Aziza de l’IES Satorras – Mataró)

 

TALLER PER A ESCOLES

OPCIÓ 1. Durant una sessió d’hora i mitja o dues hores juguem a escriure fins a crear el nostre llibret. Fem les tapes, les decorem; escrivim fotografies des de la visió del poema visual; juguem amb un text absurd per desenvolupar la imaginació i tanquem amb un exercici d’escriptura automàtica per escoltar la part més instintiva a través de la música i l’olfacte.

Aquests tallers es poden sol·licitar dins del programa de la Institució de les Lletres Catalanes “Lletres a les Aules”.  També podeu demanar pressupost a la pestanya “Contacteu“. 

(imatge d’un llibre fet a l’Escola Pia de Granollers)

OPCIÓ 2: Inspirats en Joan Brossa i la Cantània 2019 on participen algunes escoles plantegem 3 activitats més vinculades a la poesia visual. Aquestes es poden treballar digitalment o manualment per tal de generar murals que complementin la Cantània.

TALLER PER A ADULTS (BIBLIOTEQUES , CENTRES CÍVICS, etc)

A cada sessió utilitzarem eines diferents per tal de cridar la inspiració al joc d’escriure: escriure imatges; fer poemes comunitaris; agafar fragments de  converses; buscar secrets en els llibres d’una biblioteca; entrar en una sala de miralls i buscar quina paraula som; inspirar-nos amb aromes i música; meditació poètica.

Podeu demanar més informació i pressupost a la pestanya “Contacteu“.

I finalitzem el curs escrivint un llibre. 

 

TALLER RETIR DE CAP DE SETMANA

Ens retirem durant tot un cap de setmana per desconnectar de la rutina i connectar-nos a través de l’escriptura. Fem una gimcana literària on proposo una sèrie d’activitats al voltant de la paraula. I en acabar el cap de setmana, tot el grup acaba escrivint un llibre.

També es pot fer el retir incorporant-hi la biografia del cos amb la terapeuta Glòria Solsona.

Podeu llegir l’experiència  a l’enllaç següent:

http://nuriapujolas.cat/2018/11/20/al-final-hem-escrit-un-llibre-junts/

Podeu demanar preus i dates a la pestanya “Contacteu“.