Els meus llibresLLIBRE DE FRASES RETALLABLES: TU

És com un talonari de frases i aforismes on tu te’n quedes una i l’altra la regales o la poses a sota del got en un dinar o sopar familiar. Es tracta d’un llibre artesanal produït per www.llibres-artesans.com. Va sortir com un joc ja que alguns seguidors de Facebook demanaven una versió impresa de les frases que hi publicava. Es va anar distribuint amb el llibre sota el braç a partir de la demanda de la gent que el volia així com amb la col•laboració d’alguna llibreria especial com la Llibreria Ona (Barcelona) o el Compàs de Cardedeu.

(Es pot comprar demanant-ho al formulari de contacte).

LLIBRE ESCRIVIBLE O DIBUIXABLE: V de Bes

Aquest fou editat per Voliana Edicions; amb la fotografia de la portada d’en Vicenç Lafebre i il•lustracions interiors per a cada capítol de Pilar Sans.
Diem que és escrivible o dibuixable perquè deixa espai perquè el lector pugui acabar-lo d’escriure o de dibuixar.
Una de les particularitats és que té 45 prologuistes que van sorgir de les xarxes socials i la majoria dels quals van col•laborar organitzant una presentació del llibre al seu poble.

(Es pot comprar directament a l’editorial Voliana Edicions).

LLIBRE D’ENGANXINES: Fotopoemes que enganxen

És un llibre d’enganxines retallables i té la mida d’un mòbil. Cada pàgina és una fotografia d’en Vicenç Lafebre escrita per la @miramelsmots que pot enganxar-se quan emboliques un regal. 

 

(Es pot comprar demanant-ho al formulari de contacte).

LLIBRETA PER LLIGAR: Hi ha moltes maneres de lligar

És una llibreta artesanal i feta amb la complicitat del projecte Quaderns dels Botonets, de Jesús Hita, on es mostra una llibreta que es lliga i a l’interior hi ha frases per lligar (darrera cada frase retallable hi ha un espai on deixar les dades de contacte perquè la persona amb qui vols lligar pugui localitzar-te; amb les il·lustracions de la Sílvia Morilla).

(Actualment no es ven; els 100 que vam fer són amb les persones que han volgut tenir-lo…és pura màgia!).

POEMARI A TRES VEUS: A punt

Poemari escrit amb dos bons poetes, la Lali Ribera (professora d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès) i en Jordi Roig (autor premiat al premi de poesia de Vallirana 2017). Es titula “A punt” i està escrit a 3 mans. Hi ha una primera part de 90 haikus, una segona part d’aforismes i relats breus i una tercera part, la més poètica, on els 30 poemes que el composen estan lligats entre ells. Així els darrers dos versos d’un poema feien de pauta per començar a escriure el poema següent. S’acaba el llibre amb un poema creat conjuntament pels 3 que és un cant a la vida o a l’escriptura.

Es fa un format de presentació del llibre amb aromes, participació del públic i on se solapen les veus dels autors. Podeu veure’n algun vídeo al canal de Youtube següent:
https://www.youtube.com/channel/UChi8yTuTPZ7R58YE77fIe1g

(Es pot comprar directament a Voliana Edicions).

Fa pocs anys ens va deixar, terrenalment parlant, un artista local, de Cànoves, en Jordi Parera. Aquest Sant Jordi 2018 s’ha publicat un recull de les seves pintures gràcies a la seva filla Eulàlia. Amb la meva germana, la Montserrat Pujolàs, hem tingut la sort d’acompanyar aquestes imatges amb texts breus que han intentat captar l’essència d’en Jordi i de l’indret on pintava: Cànoves. Tot un privilegi com a canovines!

Es pot comprar a la Llibreria l’Espolsada de Corró d’Avall (les Franqueses del Vallès) així com al Supermercat de Cànoves.

“Lletres de canvi” de Témenos Editorial és un llibre – diàleg escrit entre una servidora i en Miquel Santaeulàlia. És un joc literari, un diari personal d’un moment molt concret. En el meu cas fou escrit a Breda, en un procés creatiu de dol per la mort d’una de les persones més importants de la meva vida: la Teresa Domènech i Bau. I ella hi és molt present, des de la dedicatòria fins al darrer full.

El podeu trobar encarregant-lo a qualsevol llibreria.