Acompanyar a l’autoedició com si es tractés d’un somni

Durant mesos he acompanyat a la M. Rosa Poncell, una dona magnífica, a autoeditar-se una petita síntesi de vida. Un llibre entre filosòfic i espiritual que feia temps que anava escrivint. 

Quan ens vam conèixer li vaig comentar que no podia pas ensenyar-li a escriure ni fer d’editora però que el que sí que m’agradava fer sovint és somiar i, per a mi, l’edició d’un llibre és un viatge que cal cuidar com si fos un gran somni. Des de llavors l’he acompanyada a imaginar-se el format del llibre, la presentació, la imatge, la composició i tot plegat han estat unes trobades molt i molt generoses i amoroses.
 
Amb l’ajuda dels fotògrafs Vicenç Lafebre i Pep Tort hem trobat la foto de la portada i una foto d’interior respectivament. Amb l’ajut de ConcepteGràfic, amb la seva neboda, l’Elena Poncell i el seu company, en Pol, van fer el disseny de la portada. I gràcies a en Nicolau Poncell vam preparar la presentació. 

Tot plegat un somni per a les dues que vam presentar en públic el divendres 14 de juny davant dels seus amics i família, entre 40 i 50 persones, a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri. 

Una experiència d’ànima, d’amor, de vida, que per a mi ha estat un regalàs.