Tallers

Fem un espai de creació a través de la paraula.
L’objectiu: ser conscients que la vida és pura poesia.

 

TALLERS PER A INSTITUTS

Treballem el poema visual des de l’escriptura digital de la fotografia. També afegim altres jocs literaris com pot ser: un tastet d’escriptura justa on escrivim amb la mà no dominant; tastar les lletres com si fossin vives o una meditació que ens porti a escriure com seria la nostra vida ideal.

Aquests tallers es poden sol·licitar dins del programa de la Institució de les Lletres Catalanes “Lletres a les Aules”.  També podeu demanar pressupost a la pestanya “Contacteu“. 

 

 

 

 

 


(Foto de l’Arlet de l’IES Vil·la Romana -la
Garriga)

(Foto de l’Aziza de l’IES Satorras – Mataró)

 

TALLER PER A ESCOLES

Durant una sessió d’hora i mitja o dues hores juguem a escriure fins a crear el nostre llibret. Fem les tapes, les decorem; escrivim fotografies des de la visió del poema visual; juguem amb un text absurd per desenvolupar la imaginació i tanquem amb un exercici d’escriptura automàtica per escoltar la part més instintiva a través de la música i l’olfacte.

Aquests tallers es poden sol·licitar dins del programa de la Institució de les Lletres Catalanes “Lletres a les Aules”.  També podeu demanar pressupost a la pestanya “Contacteu“. 

(imatge d’un llibre fet a l’Escola Pia de Granollers)

TALLER PER A ADULTS (BIBLIOTEQUES , CENTRES CÍVICS, etc)

A cada sessió utilitzarem eines diferents per tal de cridar la inspiració al joc d’escriure: escriure imatges; fer poemes comunitaris; agafar fragments de  converses; buscar secrets en els llibres d’una biblioteca; entrar en una sala de miralls i buscar quina paraula som; inspirar-nos amb aromes i música; meditació poètica.

Podeu demanar més informació i pressupost a la pestanya “Contacteu“.

I finalitzem el curs escrivint un llibre. 

 

TALLER RETIR DE CAP DE SETMANA

Ens retirem durant tot un cap de setmana per desconnectar de la rutina i connectar-nos a través de l’escriptura. Fem una gimcana literària on proposo una sèrie d’activitats al voltant de la paraula. I en acabar el cap de setmana, tot el grup acaba escrivint un llibre.

També es pot fer el retir incorporant-hi la biografia del cos amb la terapeuta Glòria Solsona.

Podeu llegir l’experiència  a l’enllaç següent:

http://nuriapujolas.cat/2018/11/20/al-final-hem-escrit-un-llibre-junts/

Podeu demanar preus i dates a la pestanya “Contacteu“.

 

TALLER DE TAROT I ESCRIPTURA

Es parteix de les cartes del tarot com a font d’inspiració visual i poètica. A partir d’exercicis escriurem i reconeixerem els 22 arcans majors. No es tracta d’un exercici esotèric ni predictiu sinó que es transmet una visió artística d’unes imatges que tenen centenars d’anys d’història.

Podeu demanar més informació i preus a la pestanya “Contacteu“.