Els meus llibresLLIBRE DE FRASES RETALLABLES: TU

És com un talonari de frases i aforismes on tu te’n quedes una i l’altra la regales o la poses a sota del got en un dinar o sopar familiar. Es tracta d’un llibre artesanal produït per www.llibres-artesans.com. Va sortir com un joc ja que alguns seguidors de Facebook demanaven una versió impresa de les frases que hi publicava. Es va anar distribuint amb el llibre sota el braç a partir de la demanda de la gent que el volia així com amb la col•laboració d’alguna llibreria especial com la Llibreria Ona (Barcelona) o el Compàs de Cardedeu.

(Es pot comprar demanant-ho al formulari de contacte).

LLIBRE ESCRIVIBLE O DIBUIXABLE: V de Bes

Aquest fou editat per Voliana Edicions; amb la fotografia de la portada d’en Vicenç Lafebre i il•lustracions interiors per a cada capítol de Pilar Sans.
Diem que és escrivible o dibuixable perquè deixa espai perquè el lector pugui acabar-lo d’escriure o de dibuixar.
Una de les particularitats és que té 45 prologuistes que van sorgir de les xarxes socials i la majoria dels quals van col•laborar organitzant una presentació del llibre al seu poble.

(Es pot comprar directament a l’editorial Voliana Edicions).

LLIBRE D’ENGANXINES: Fotopoemes que enganxen

És un llibre d’enganxines retallables i té la mida d’un mòbil. Cada pàgina és una fotografia d’en Vicenç Lafebre escrita per la @miramelsmots que pot enganxar-se quan emboliques un regal. 

 

(Es pot comprar demanant-ho al formulari de contacte).

LLIBRETA PER LLIGAR: Hi ha moltes maneres de lligar

És una llibreta artesanal i feta amb la complicitat del projecte Quaderns dels Botonets, de Jesús Hita, on es mostra una llibreta que es lliga i a l’interior hi ha frases per lligar (darrera cada frase retallable hi ha un espai on deixar les dades de contacte perquè la persona amb qui vols lligar pugui localitzar-te; amb les il·lustracions de la Sílvia Morilla).

(Actualment no es ven; els 100 que vam fer són amb les persones que han volgut tenir-lo…és pura màgia!).

POEMARI A TRES VEUS: A punt

Poemari escrit amb dos bons poetes, la Lali Ribera (professora d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès) i en Jordi Roig (autor premiat al premi de poesia de Vallirana 2017). Es titula “A punt” i està escrit a 3 mans. Hi ha una primera part de 90 haikus, una segona part d’aforismes i relats breus i una tercera part, la més poètica, on els 30 poemes que el composen estan lligats entre ells. Així els darrers dos versos d’un poema feien de pauta per començar a escriure el poema següent. S’acaba el llibre amb un poema creat conjuntament pels 3 que és un cant a la vida o a l’escriptura.

Es fa un format de presentació del llibre amb aromes, participació del públic i on se solapen les veus dels autors. Podeu veure’n algun vídeo al canal de Youtube següent:
https://www.youtube.com/channel/UChi8yTuTPZ7R58YE77fIe1g

(Es pot comprar directament a Voliana Edicions).