Gràcies, Carles Hac Mor!

El poeta Carles Hac Mor em va ensenyar que tots som poetes! i així ho he entès per sempre més. Per a mi fou un democratitzador de l’escriptura, de l’art, de la creativitat i per això, i perquè mai vaig detectar-li supèrbia: l’admiro.

Vaig recitar a la trobada que es va fer a Sant Feliu de Guíxols el 22 de juny (dos anys després de la seva mort). El text que vaig triar és un joc de paraules escrit pensant en ell.

 

Et versaria
els versicles
fins que et versessin
oblidant que ets l’adversari
que mai seràs convers
d’aquest amor subversiu.

Et versaria
impedint-te conversar
ni diversions fora del vers
ni pretextos adversos:
Versant-te i prou!
sense esperar cap inversió
en intencions perverses
i sense creure mai
que ets el meu únic univers.

7 respostes a «Gràcies, Carles Hac Mor!»

  1. Thanks a lot for giving everyone an exceptionally brilliant possiblity to read in detail from this site. It is usually very pleasurable plus packed with a lot of fun for me and my office fellow workers to search your web site a minimum of three times in one week to study the latest tips you will have. Of course, I’m also at all times pleased concerning the attractive methods served by you. Some 4 facts in this post are ultimately the most suitable we have all ever had.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *