Segon taller d’escriptura inspirat en el tarot

En el segon taller d’escriptura de tarot a Can Julià vam veure: què podíem cremar a la foguera de Sant Joan; la carta de la Torre ens va dur al Monestir de Breda i l’estrella, el mag i la temperància ens van fer entrar a una cuina de 475 anys (Ceràmiques Terraforta) on una olla cuinava frases absurdes.

 

L’Eduardo Abarca va il·lustrar-nos el matí….i en Francesc Mas ens va ensenyar la joia de la corona: el forn on es feien les peces de ceràmica. Sense dir-li res vam anar davant de la porta de l’església on hi ha un bust de Mossèn Pere Ribot fet per ell: una magnífica obra d’art.

Gràcies a tots els que ho vau fer possible!

 

 

Una resposta a «Segon taller d’escriptura inspirat en el tarot»

  1. I have to get across my love for your kind-heartedness in support of visitors who have the need for help with this important niche. Your special dedication to passing the solution throughout appears to be definitely valuable and have usually allowed people just like me to attain their aims. Your entire warm and friendly tips and hints denotes so much a person like me and still more to my office colleagues. Best wishes; from all of us.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *