Jo soc joc

Tinc cos (i cor) de dona de 46 anys. Per dins, però, tot és joc, creatiu, seriós i alegre, tan potent com els mots em permeten. I pel camí, per sort meva, trobo persones que també volen jugar, com en Pere, el perruquer de Breda que he descobert gràcies a la Dolors Clota (que, per cert, té un blog que ha estat premiat per la seva riquesa: https://lilladelter.blogspot.com/).

Gràcies, Pere, gràcies, Dolors!

Una resposta a «Jo soc joc»

  1. I have to get across my affection for your kind-heartedness supporting all those that should have help on this important field. Your very own commitment to getting the message across ended up being extremely effective and has consistently empowered people like me to attain their objectives. Your own valuable useful information indicates a lot a person like me and additionally to my fellow workers. Thank you; from everyone of us.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *