Escola de fantasia de Gianni Rodari

No es neix amb l’instint de la lectura, com sí que es neix amb el de menjar o beure. Es tracta d’una necessitat cultural que només pot ser inoculada en la personalitat infantil. És una operació molt delicada perquè l’única comparació que suporta és la de la inoculació d’un nou sentit, el sentit del llibre, la capacitat d’utilitzar el llibre també com a instrument per conèixer el món, per conquerir la realitat, per créixer.

Escola de fantasia.
Gianni Rodari
Traducció de Bel Olid

2 respostes a «Escola de fantasia de Gianni Rodari»

  1. I want to convey my affection for your generosity giving support to those individuals that really want help with the concept. Your special dedication to getting the solution across had become extremely practical and have continuously encouraged most people just like me to reach their goals. Your new informative publication signifies so much a person like me and much more to my mates. Thanks a ton; from all of us.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *