6 respostes a «Un»

  1. Tots els essers humans som creatius per naturalessa. No tenim que perdre mai aquesta capacitat. Per aixó la bondat i la poesia son necessaries per comunicar-nos i crear. No las abandonem mai, sisplau. Gràcies, Núria pel teu missatge.

  2. Desfer-se per fer-se no és una solució, però sí que ho és quan per motius externs et sents desacrediitat i menys-valorar i fins i tot destruida la identitat i aprofites els records del que has estat per reconstruir.te i superar-te. La reconstrucció és sempre per anar del no al sí més lluminós.

  3. És una bona reflexió, Joan. A vegades quan internament ens valorem poc, l’entorn pot castigar-nos o mostrar-nos el mirall de la no-valoració. El poder de la intenció, quan la intenció és amorosa, per a mi és el que val. Desfaig allò que em deconstrueix per fer-me amb uns fonaments més sòlids, encara que sigui per una construcció interna, amb el propòsit de seguir estimant, el millor que sé. Gràcies per ser-hi!

Deixa un comentari