Aquest any busco la meva essència: nú

Fa 20 anys, per posar una xifra, que tinc una assignatura pendent: integrar el ser, el fer, el conèixer i el compartir. O sigui, ser coherent amb la meva essència. Aquest blog/web és un dels instruments per provar d’aconseguir-ho.

Us heu preguntat mai quins són els vostres dons o talents? Els sou lleials? En el meu cas crec que sempre he estat a la frontera entre saber qui era i ser-ho; entre conèixer el que sabia fer millor i fer-ho; entre conèixer les meves habilitats i creure-me-les; entre compartir-ho o amagar-me dins meu.

Enguany he decidit intentar cercar la meva essència i ser el màxim de coherent amb mi: tot plegat com una mostra d’amor cap a mi mateixa i, alhora, és clar, cap als qui estimo i cap a l’univers en general. Perquè d’alguna forma si tots i cadascun de nosaltres brillem millor, tot té una llum més càlida.

Amb aquesta magnífica foto d’en Vicenç Lafebre miro la meva essència, la Nú, i somrient li dic: provaré de ser jo al 100% el màxim de temps possible.

I aprofito per agrair a en Valentín (que podeu seguir a: https://crea2vida.com/) que m’ajuda en aquest procés.

2 respostes a «Aquest any busco la meva essència: nú»

Deixa un comentari